İzmir Mutfak Temizliği

İzmir Mutfak Temizliği

Mutfak temizliği Mutfak temizleme şirketi olarak İzmir ve tüm ilçelerinde ev mutfakları, yazlık mutfakları gibi konutsal alanlardaki mutfakların temizliğinin yanısıra  Restorant, cafe, büfe, fabrika mutfakları, yemek şirketlerinin mutfakları başta olmak üzere Otel , pansiyon gibi turistik alanlarında mutfak temizliği sağlık bakanlığı onaylı temizlik maddeleri ile temizlemekte ve hijyen standartlarına uygun hale getirmekteyiz.

 

Kamusal binaların Okul , hastane, üniversite, öğrenci yurdu ve askeri tesislerin mutfak temizlik hizmetleri de yönetmeliklere 100% uyumlu bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

 

İzmir Mutfak Temizliği ve mutfak temizlik firması olarak mutfaktaki tüm yüzeylerin temizliği, kullanılan araç ve gereçlerin temizliği itina ile yapılmaktadır. Ayrıca  büyük mutfaklarda  bulunan soğuk oda ( kiler ) gibi alanlarında temizliği yapılmaktadır.

 

Mutfak temizliğinde gerekli görülür yada talep edilirse mermer cilalama,duvar silimi ve cam silime gibi hizmetlerde sunulmaktadır.

 

Mutfak temizleme fiyatları , mutfağın büyüklüğüne ve yapılcak işin yoğunluğuna göre fiyatlandırılmaktadır.Lütfen bilgi alınız.

İnşaat Temizliği

İzmir inşaat temizliği firması. İnşaat sonrası temizlik işleri itina ile uzman ekibimiz tarafından söz verildiği tarih ve şekilde yapılmaktadır. Yeni evinize taşınmadan her yer pırıl pırıl…

Ev Temizliği

EV TEMİZLİĞİ İzmir temizlik firması, 1989`den beri ev temizliği, ofis ve villa temizliği hizmetlerini profesyonelce sunmaktadır.izmir temizlik ev ve ofis temizliği nin vazgeçilmez…

Villa Temizliği

VİLLA TEMİZLİĞİ Villa ve yazlık temizliği İzmir temizlik firması, firmamızın İzmir ve çevresinde uygun ekip ve ekipmanları İle sunduğu temizlik hizmetlerinden biriside, villa ve müstakil ev temizleme hizmetidir.

Yazlık Temizliği

Yazlık Temizliği İzmir. Yazlık temizliği firması olarak, İzmir ve çevre ilçelerlerdeki yazlık sahiplerine yönelik vermiş olduğumuz yazlık temizleme servisi dir, Yazlıklar siz yada kiracınız gelmeden temizlenmektedir.

Mutfak Temizliği İzmir

  • Okul Temizliği

    Okul temizlik hizmetleri

  • Hastane Temizliği

    Hastane temizlik hizmetleri

  • Otel Temizliği

    Otel temizlik hizmetleri

  • Depo Temizliği

    Depo temizlik hizmetleri

  • Cami Temizliği

    Cami temizlik hizmetleri

  • AVM Temizliği

    AVM temizlik hizmetleri

  • Mermer Cilalama

    Mermer temizleme ve cilalama

  • Cam Silme

    Bina ve konut cam temizilk hizmetleri

  • Havuz Temizliği

    Havuz temizleme firması

  • Su Çekimi

    Su basan mekanların su çekimi

  • İnşaat Temizliği

    İnşaat sonrası temizliği izmir

  • Duvar Silme

    Duvar silme ile artık duvarlarınız pırıl  pırıl

Mutfak Temizliği FİYATLARI

Mutfak temizlik fiyatı.  Sizlerden gelen talepler doğrultusunda mutfağınızın metrajı üzerinden en ekonomik mutfak temizlik fiyatları ile ekstra hiçbir maliyet çıkarmadan anahtar teslimi mutfak temizlik işleriniz ekiplerimizle aynı gün içerisinde teslim edilir. Mutfak temizleme ve hijyen  malzemeleri, makine, işçilik, ulaşım dahildir. Bilgi ve talepleriniz için lütfen  bizi arayınız.

Telefon0232 435 22 77

İzmirde Temizlik Bizim İşimiz

Mutfak temizleme, mutfak temizlik firması, İzmir temizlik şirketi, temizlik şirketleri