İzmir Daire Temizliği

İzmir Daire Temizlik Firması

İzmir de Daire Temizliği, daire temizlik firması olarak  yıllardır bu sektörde olup işin en sağlıklısını ve en kalitelisini yapmaktadır. İş bilir kaliteli ve yaptığı işin hakkını veren personelleriyle sizlere yardımcı olmaktadır. İzmir  daire temizliği nde yenilikleri uygularken, geçmiş yılların tecrübesini de gayet iyi bir şekilde kullanmaktadır.

 

Güler yüzlü, Profesyonel temizlik elemanları ile, İzmir genelinde, daire temizliği, izmir ev temizliği, villa temizliği ve diğer temizlik konularında tavandan tabana detaylı temizlik hizmetleri ile hijyenik ortamlar oluşturulmaktadır. İzmir Temizlik Şirketi, sizlere hem çevre dostu temizlik malzemeleriyle temizlik yapmakta hem de yaptığı işlerde 20 yılın tecrübesi ile fark yaratmaktadır.

 

Daire temizliği hizmetleri, evin konumuna göre; boş daire temizliği, eşyalı daire temizliği ,inşaat sonrası daire temizliği,yangın sonrası daire temizlik, su baskını daire temizleme,boya badana sonrası daire temizliği, birkaç değişik şekilde olabilmektedir. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda evinizin metrajı üzerinden en ekonomik ev temizlik fiyatları ile ekstra hiçbir maliyet çıkarmadan anahtar teslimi ev temizlik işleriniz ekiplerimizle aynı gün içerisinde teslim edilir. Bu fiyatımıza malzeme, makine, işçilik, ulaşım dâhildir.

 

İzmir genelinde 2 şer,3 er,4 ve 5 kişilik ekiplerle hizmetlerimize hız kesmeden daire temizlik hizmetimize devam ediyoruz. Her temizlik işinin bitiminde yapılan müşteri memnuniyet anketlerimizde uzun yılların oluşturduğu tecrübelerin sonucunu görmek bizi hayli mutlu etmektedir. Her ne kadar hizmet sektöründe; özellikle İzmir temizlik hizmeti sektöründe, bu işin %100`lüğü zor olsa bile temizlik anket sonuçlarından bu değere ulaşmak müşterilerimizin de konuya ne kadar duyarlı ve vefalı olduğunu göstermektedir.

Ev Temizliği

EV TEMİZLİĞİ İzmir temizlik firması, 1989`den beri daire temizliği, ofis ve villa temizliği hizmetlerini profesyonelce sunmaktadır. izmir daire temizlik firması  hizmetlerimiz için tıklayınız

İnşaat Temizliği

İzmir inşaat temizliği firması. İnşaat sonrası temizlik işleri itina ile uzman ekibimiz tarafından söz verildiği tarih ve şekilde yapılmaktadır. Yeni evinize taşınmadan her yer pırıl pırıl…

Villa Temizliği

VİLLA TEMİZLİĞİ Villa ve yazlık temizliği İzmir temizlik firması, firmamızın İzmir ve çevresinde uygun ekip ve ekipmanları İle sunduğu temizlik hizmetlerinden biriside, villa ve müstakil ev temizleme hizmetidir.

Yazlık Temizliği

Yazlık Temizliği İzmir. Yazlık temizliği firması olarak, İzmir ve çevre ilçelerlerdeki yazlık sahiplerine yönelik vermiş olduğumuz yazlık temizleme servisi dir, Yazlıklar siz yada kiracınız gelmeden temizlenmektedir.

İzmir Daire Temizlik Şirketi

  • Depo Temizliği

    Depo temizlik hizmetleri

  • Otel Temizliği

    Otel temizlik hizmetleri

  • AVM Temizliği

    AVM temizlik hizmetleri

  • Okul Temizliği

    Okul temizlik hizmetleri

  • Cami Temizliği

    Cami temizlik hizmetleri

  • Hastane Temizliği

    Hastane temizlik hizmetleri

  • İnşaat Temizliği

    İnşaat ve tadilat sonrası temizliği

  • Duvar Silme

    Duvar silme ile artık duvarlarınız pırıl  pırıl

  • Su Çekimi

    Su basan mekanların su çekimi

  • Cam Silme

    Bina ve konut cam temizilk hizmetleri

  • Mermer Cilalama

    Mermer temizleme ve cilalama

  • Havuz Temizliği

    Havuz temizleme firması

DAİRE TEMİZLİĞİ Fiyatları

Dairenizin metrajı üzerinden en ekonomik daire temizlik fiyatları ile ekstra hiçbir maliyet çıkarmadan anahtar teslimi ev temizlik işleriniz ekiplerimizle aynı gün içerisinde teslim edilir. Ev temizliği fiyatlarımıza  malzeme, makine, işçilik, ulaşım dâhildir. Bilgi ve talepleriniz için lütfen bizi arayınız.

Telefon0232 435 22 77

İzmirde Temizlik Bizim İşimiz

izmir ev temizliği bayan , izmir temizlik firmaları , izmir temizlik firması
temizlik firması izmir , temizlik şirketi izmir , izmir temizlik şirketi tavsiye
izmir en iyi temizlik şirketleri , izmir temizlik şirketleri fiyatları
ev temizliği fiyatları ,temizlik firmaları